Verloskundige Pijnacker

Ben je zwanger? Woon je in Pijnacker en ben je op zoek naar een verloskundige of verloskundigenpraktijk in de omgeving van Pijnacker? Wij zijn jouw professionele verloskundigenpraktijk met jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht voor jou en je kindje.

Verloskundig Centrum Lansingerland in de buurt van Pijnacker

Je zwangerschap is misschien een spannende en bijzondere tijd. Wij zijn je vraagbaak, je uitlaatklep en je steunpilaar. Waar je ook tegen aan loopt tijdens je zwangerschap, wij zijn er 24/7 voor je. En we zijn altijd dichtbij!

Lees meer over onze praktijk

Aanmelden verloskundige Pijnacker

Heb je een positieve zwangerschapstest? Je kunt je direct aanmelden bij onze verloskundige praktijk. We maken dan een afspraak voor controle en natuurlijk om kennis te maken. We bespreken dan alles over zwangerschap, de bevalling en onze begeleiding. Ook geven we tips voor gezondheid de komende periode. Graag verwelkomen wij je!

Tot snel?

Contact opnemen met onze verloskundigenpraktijk?

Wil je meer weten over onze praktijk en/of onze verloskundigen? Bel of mail ons gerust, of kom een keer langs! Direct inschrijven kan ook, via het inschrijfformulier. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Ruime spreekuurtijden

Spreekuur op afspraak is van maandag tot en met vrijdag.